Puromuz2.com: Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, ciğerdavranışiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar temelli size özeldir. Ancak gine bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç puan var! 1- Puro Seçimi Ben bu makaslamakmda hasetn her saatinde ciğermeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz bile keyfinize göre, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrol Etme Halk imalı Karayip purolarda ciğermeden önce nemliliğini arama buyurmak gerekir. Bu Toscanello ciğerin makbul bileğil. Toscanello severler damak zevklerine göre farklı gönen oranlarında ciğermeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş altı da deneyim üstılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi gereken önemli bir şart şurt var. Puro sadece yalnız sadece kokusuz öfkele yakılır! Puro her çağ ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabil benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kabil dem yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilgi ve ilgi lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde doğru. Tehlikesiz olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken şule puroya sütun dokunma etmemelidir. Coşkun maviliği purodan beş altı münezzeh tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her tarafı alya döndüğünde kızartma davranışlemini sarrafiyeardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 aşama eğimle, aleve tam dokunma etmeyecek şekilde tutun. Bu davranışlemi yaparken tüm tabanğın hemayar yanması gerektiği ciğerin puroyu aynı zamanda düzenli bir şekilde 360 aşama döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına natürel alevli çakmalara göre beş altı daha uzakta tutmanızda fayda var. Zira, bu tempo çakmaklar çok kuvvetlidür ve ziyade doğru tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma davranışlemi natürel alevli çakmaklarla, beş altı çağ alabilir. Bu müddet size saat kaybı kabil delikükebilir yalnız puro çıdam ve say lüzum. 5- İyi Yandığını Kontrol Etme Şimdi puroyu nasıl yaktığınımızı arama edelim. Puroyu kızartma davranışleminden sonrasında hilaf çevirip dulukünüze beş altı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya rahatçe tarz üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm ayak kıpkırmızı ise yakma davranışlemini sarrafiyearı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her tarafı tam yanmamışsa, doğrusu tüm ayak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu uçınıza gdolayın. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek çalma yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki bayağı nefes daha çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış kesim da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Ferahçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, daha çok puronuz ciğerime hazır. Evet ya siz hazır mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkötü çıkötü ciğerilmeli. Alacağınız her nefes ortada en azından 40 saniye istemek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kabil ciğermeye çtuzakışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı ciğerimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da vakit kaybetmeden hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı ciğermeye devam ederseniz, puro o denli ızdıraplaşır ki hiç ciğerilemeyecek duruma gelebilir. Bayağı bir uyarı: Puro, sigara kabil ciğere çekilmez. Duman rahatçe ağıza doldurulur ve dilsiz azrailların dumanla ihtarlmasına destur verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çısütsüzın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha az ilgi gösterdiğinizin bir davranışaretidir. Sönen puronun küllerini sıkıca temizleyin. Bunun ciğerin kürdan kabil bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri sıkıca temizlediğinizden tehlikesiz olduktan sonrasında puronuzu yeniden yakmayı deneyin. Benim ciğertiğim Toscanello ciğerin baştan yakma mesele oluşum etmez. Ancak aşiret imalı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda meraret hissedeceğinizi belirtmek isterim.

Eğer puro birinci sınıf bir puro ise 15 yıl ayrıca daha uzun bir müddet üstelik saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabil puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve kategorik şart olan 2 şart şurtı anlamız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın ortamın sıcaklık ayarıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız ortam sıcaklığının 16 ila 18 aşama ortada olduğundan tehlikesiz olmanız gerekiyor. Mekân ortamında bu sıcaklığı yakalamanız olabildiğince zordur. Bu yüzden ortam sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza ister yoktur. Ancak şüphesiz eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama ortamını yaratmanız mefkûre olandır. Çünkü bu durumda hiçbir mesele ile karşılaşmazsınız. Hıfız ortamı sıcaklığında köken mesele ortamın itici bileğil ziyade sıcak olmasıdır. Çünkü saklama ortamı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile karşılaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise saklama ortamının nemidir. Bağıl nemin mefkûre aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer ziyade kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Zahir gönen saklama ortamı sıcaklığına göre varyasyon gösterecektir ve bu yüzden bile saklama ortamı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en mefkûre olarak puro saklama kutusu adı maruz humidorların içinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde nanay ise herhangi bir tarz geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca tarz geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama ortamının tarz geçirmemesi ve buna bentlı olarak da kutu ciğerindeki gönen ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak ciğerin anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı sağlamlayacak kategorik tarz geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En güzel humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları kategorik tarz geçirmedikleri ciğerin öbür rakiplerine koskocaman fark atarlar. Eğer puro saklamaya karar verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir